CONCERT BUHOS - FESTIVAL AVUI ÉS CULTURA

Música

dissabte 4 maig, 23:00

El grup de Calafell Buhos ha escollit el FESTIVAL AVUI ÉS CULTURA 2019 per presentar el seu últim àlbum La Gran Vida, que es va publicar al febrer de 2018. El concert tindrà lloc el pròxim dissabte 4 de maig al Pavelló Municipal d'Esports d'Artés.

BUHOS s'ha convertit en una de les bandes de referència dins el panorama de la música catalana. Aquests poden presumir de número de seguidors a les xarxes i de la seva enorme quantitat de fans. El seu últim àlbum La Gran Vida ha arribat a la zona més alta de les principals llistes d'èxit i els ha permès consolidar-se com a caps de cartell en alguns dels festivals i festes més destacats de Catalunya.

Una oportunitat única per gaudir del directe d'una de les bandes de referència dels Països Catalans!

A continuació actuarà el polivalent i tot terreny DJ RUTXO carregat de "Hits" del poble i pel poble. A través d'una llarga llista de temes us possarà el ritme al cos i us farà moure l'esquelet des del primer minut fins a l'últim!

LA FESTA ESTÀ ASSEGURADA!!

LA FESTA FINALITZARÀ A LA 1:30H

POTS ACONSEGUIR LES TEVES ENTRADES:

PUNTS DE VENDA ENTRADES: 

Ajuntament d'Artés de 9 a 14h (Dilluns a divendres)

Casal de Joves El Kanal de 17 a 20h (Dilluns a divendres)

Biblioteca d'Artés de 17 a 20h (Dilluns a divendres) i de 11 a 13h (Dissabtes)

VENDA ONLINE:

A partir del 8 d'abril a través de http://entrades.artes.cat

L'HORARI DEL 4 DE MAIG DE 2019 ÉS:

22h Obertura de portes

23h  Concert Buhos

EL PREU DE L'ENTRADA ÉS: 8 euros

Recordem que els menors de 16 anys podran accedir al concert si van acompanyats pels seus pares, mares o tutors legals, o bé acompanyats per un altre adult a qui els seus pares hagin delegat l'acompanyament al concert. Els adults acompanyants també hauran de tenir la seva entrada corresponent i podran acompanyar un màxim de 5 menors de 16 anys. Els documents d'autorització per menors de 16 anys estaran disponibles als punts de venda, o us els podeu descarregar a través d'aquesta web. 

 

Org. Ajuntament d'Artés

Amb el suport de Diputació de Barcelona

Relacionats: 
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges