CORRELLENGUA ARTÉS 2019

diumenge 29 setembre, 10:00 a 22:00

El Correllengua torna a Artés el proper diumenge 29 de setembre al parc de Can Cruselles

Des de fa més de 20 anys, el Correllengua d’Artés treballa per a la difusió de l’ús social de la llengua i la promoció de la cultura popular dels Països Catalans des d’una aposta lúdica, popular i participativa.

Enguany, la vint-i-tresena edició del Correllengua, la mobilització per la llengua i la cultura que la CAL organitza des del 1996, es dedica enguany a la figura del poeta i escriptor Pere Calders, de qui aquest 2019 es commemora el 25è aniversari del seu traspàs. El Correllengua vol reforçar el paper del català com a eina d’inclusió social de les persones nouvingudes en un moment on aquesta comunitat es veu amenaçada pel retrocés en matèria de drets i llibertats que es viu a l’Estat espanyol i al conjunt de la Unió Europea.

Un any més, el Correllengua vol posar de manifest la necessitat de treballar per una societat compromesa amb els valors de la igualtat, la justícia, la solidaritat i la llibertat de tots els pobles del món.

Així doncs, el proper diumenge 29 de setembre s'iniciaran els actes centrals  de l'edició d'enguany, que es realitzaran tots al parc municipal. A partir de les 10 del matí es farà una pintada d'un mural. A les 5 de la tarda hi hauran contes infantils amb la Clara Gavaldà. A les 6 s'iniciarà un maridatge de contes curts de Pere Calders i tastos de licors de la terra, a càrrec de la cooperativa Tres cadires. A les 7 es farà la lectura del manifest, es cantaran els himnes nacionals i hi haurà un berenar popular. Tot seguit començarà el concert amb l'animació i la música tradicional dels King "Q" Sham.

Per una altra banda, hi ha també un recull d’obres de Pere Calders a la Biblioteca d’Artés, del 23 de setembre al 21 d'octubre.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges