Exposició: CONTROLES?

Exposició

dijous 1 febrer (tot el dia) a dilluns 12 febrer (tot el dia)

L'exposició CONTROLES? adreçada a adolescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys i també a les seves famílies, professionals i adults, estarà ubicada al Complex Cultural de Cal Sitjes de del 31 de gener fins al 13 de febrer d'enguany.

L'objectiu és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles.

Així, a través de la interacció i les noves tecnologies, adolescents, joves i famílies podran visitar tres espais diferenciats que els proposen una reflexió crítica i constructiva entorn els elements relacionats amb les drogues i la seva prevenció.

De forma complementària a l'exposició Controles? hi hauran diverses activitats de suport a la visita, que permetran treballar de forma completa i a fons al voltant d'aquesta realitat.

http://www.diba.cat/web/benestar/controles

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=iJNlBSUkDK4

Organitza: Ajuntament d'Artés i Diputació de Barcelona

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges