"història certa d'Abel Costafreda" d'Ermengol

Música

diumenge 30 novembre, 19:00

El dissabte sant de 1981 va aprèixer mort en extranyes circumstàncies el jove i prometedor poeta homosexual Abel Costafreda Duran. Un crim irresolt, conegut popularment com el crim dels amants de Rajadell, que va sacsejar la Cataunya que sortia del franquisme. Trenta anys més tard, amb el crim ja prescrit, s'obren algunes llums que permetran posar en evidència el veritable culpable de l'assassinat del jove poeta bagenc.

Periodisme: reobre el cas de l'assassinat del poeta de Rajadell Abel Costafreda i ho plasma en un documental breu.

Música: el cantautor Erm composa i publica un disc amb el mateix títol on s'explica, a través d'onze cançons, el crim dels amants de Rajadell.

Teatre: la representació escènica de la tragèdia, combinant en escena música, teatre i poesia; i un documental, amb dramatúrgia d'Ermengol P Barrachina i direcció d'Albert Soler.

Preus

  • 0 a 3 ays: gratuït
  • 4 a 12 anys: 2€
  • Reduïda (de 13 a 25 anys, majors de 65 o persones amb discapacitat): 3€
  • 26 a 64 anys: 5€

Venda d'entrades anticipades al Kanal, de 16:00 a 20:00 hores o a guixeta.

Relacionats: 
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges