Mestre Oleguer, d'Àngel Guimerà

Teatre

diumenge 6 abril, 12:00

A càrrec de Jaume Costa.

Inclòs en el programa de commemoració del Tricentenari a Artés.

Basat en textos d'Àngel Guimerà, aquest monòleg teatralitzat ens traslladarà a un dia de principis de setembre de l'any 1714. Una matinada dels últims dies del setge barceloní on Mestre Oleguer, un senzill carreter, honrat i treballador, defensa amb ungles i dents la seva pàtria, parapetat en una barricada d'un carrer del barri de la Ribera, desgranant els seus sentiments i la seva vida, transportat per la nostàlgia d'un temps feliç.

Un text apassionant que ens revela el patriotisme d'un dels autors més grans que ha tingut mai Catalunya: Àngel Guimerà. L'única peça teatral que existeix que parla d'uns fets que van succeir l'any 1714 i que van canviar el destí del nostre poble.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges