PÍNDOLES - MICROTEATRE FORA DEL TEATRE

Teatre

diumenge 5 maig, 12:00

FESTIVAL AVUI ÉS CULTURA

Al Píndoles- microteatre fora del teatre l'espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. Trenquem la quarta paret i et convidem a deixar-te seduir per una experiència única i innovadora del teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats.

Et proposem un circuit teatral itinerant per tres espais dels voltants del Parc de Can Cruselles amb la següent selecció d'obres:

NINIS: "La Verge Maria i Sant Francesc d'Assis fa més de 160 anys que es troben tancats dins una esglèsia. Verge i Sant conversaran sobre la vida i la fe dels humans i tot allò que ells, com estàtues que són, no poden fer... O potser si?"

LA VELLA EVASIÓ: "Capvespre a la residència. La Lita i el Joan tramen alguna cosa per whatsapp: una evasió en tota regla!!"

ON LA TEMPESTA DEIXÀ UNA PAU INTENSA: "Recorregut per la vida i obra del poeta català Màrius Torres. Una obra que no et deixarà indiferent".

El punt de trobada serà al Parc de Can Cruselles a les 12h. NO US HO PERDEU!!

Org. Ajuntament d'Artés

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Relacionats: 
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges