Tertúlia de l'Era: plagues i malalties dels fruiters

Xerrada

dimecres 6 abril, 19:00

L'Era - Espai de recursos agroecològics

Amb l’arribada de la primavera la vegetació es desvetlla de manera exuberant  i, com és natural, els insectes i els fongs troben en els fruiters un aliment que aprecien molt. Hem d’estar alerta i aprofitar els mitjans que ens dóna l’agricultura ecològica per mantenir un control sobre les invasions perjudicials. En aquesta Tertúlia parlarem dels problemes sanitaris més corrents que ens trobem a causa d’invasions de fongs, insectes i ocells, i dels mètodes disponibles per resoldre’ls, de manera preventiva o curativa, com les associacions, els extractes, maceracions i decoccions amb plantes, els productes autoritzats, etc.

Més informació a la web www.associaciolera.org.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges