"Torna Robin Hood" de Teatre Nu

Teatre

dissabte 22 novembre, 18:00

Un espectacle d'aventures sobre la necessitat de creure en els herois: Torna Robin Hood. O això és el que esperen els dos personatges protagonistes de l'obra. Un espectacle que vol aprofundir en la necessitat que tenim d'herois i en l'esperança que representen. Robin Hood és la figura per excel·lència de l'heroi romàntic que busca equilibrar la balança de les injustícies.

La nostra història comença amb l'esperança que un heroi com aquest representa per a dos personatges conscients de la depressió permanent en la que vivim. Ells, romàntics i il·lusos, creuen que només algú com ell pot instruir-nos i ajudar-nos a sortir del pou. Per això decideixen portar-lo físicament al teatre perquè, davant de tothom, ens expliqui què hem de fer.

Relacionats: 
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges