XVIII CONVOCATÒRIA DE PREMIS DE POESIA FRANCESC BLANCHER

Concurs

dijous 12 novembre (tot el dia) a divendres 15 gener (tot el dia)

TEMA

Lliure

CATEGORIES

Categoria Infanil: fins a 12 anys

Categoria Juvenil: fins a 18 anys

Categoria Adult: a partir de 19 anys

Per a més informació sobre la convocatòria, us podeu adreçar a la Biblioteca d’Artés. Telèfon: 93 830 50 02. Correu electrònic: b.artes@diba.cat

LLIURAMENT

Les obres han de ser lliurades a la Biblioteca d’Artés.

Biblioteca d’Artés (Les Parres, 44 - 08271 Artés) / 93 830 50 02.

La data límit és el 15 de gener de 2021.

PAUTES DE PRESENTACIÓ

Un mateix concursant pot presentar, com a màxim, 3 poemes, però per separat. Ha de ser original i inèdit en llengua catalana. L’extensió màxima de cada composició presentada a concurs no pot ser superior a 20 versos.

Els treballs s’han de presentar per triplicat en DinA4.

Cada treball s’ha de presentar dins d’un sobre gran tancat, a la part exterior del qual hi ha de constar: títol de l’obra, pseudònim identificatiu de l’autor o autora i categoria. Dins d’aquest sobre hi ha d’haver: el treball per triplicat, un sobre més petit amb un full a l’interior on constin les dades següents: títol, nom i cognoms de l’autor/a, pseudònim, adreça i telèfon.

En les categories infantil i juvenil cal posar l’edat.

PREMIS

Es concediran dos premis per categoria:

Categoria Infantil: 1r i 2n premi en material didàctic

Categoria Juvenil: 1r premi 100 euros i 2n premi 50 euros

Categoria Adult: 1r premi 250 euros i 2n premi 150 euros

Els premis podran ser considerats deserts si el jurat considera que no tenen prou qualitat literària. El jurat pot atorgar algun accèssit. El lliurament de premis es farà el dia 9 d’abril de 2021. Els treballs premiats sortiran publicats en el programa oficial de la Fira d’Artés, per això els autors dels treballs cedeixen els drets de publicació i divulgació de les seves obres a l’Ajuntament d’Artés. Per a la categoria infantil, el jurat decidirà la publicació o no dels poemes premiats. La presentació d’un treball suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases.

La decisió del jurat és inapel·lable.

AdjuntMida
PDF icon A5_premis FB_2021.pdf245.17 KB
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges