25N: DIA CONTRA LA VIOLÈNICA ENVERS LES DONES

El dia 25 de novembre és el dia en contra de la violència envers les dones!

Des de l’Ajuntament d’Artés i Les Teixidores s’han preparat alguns actes per tal de conscienciar per erradicar aquestes violències del nostre dia dia.

Us convidem a participar en les diverses activitats per compartir i reflexionar i així apoderar-nos per construir un Artés feminista.

Les activitats que és durant a terme durant el dia 25 seran:

  • A les 18:30 a la Sala d’Actes (Cal Sitges) és durà a terme una Taula Rodona sobre Violència Obstètrica a càrrec de l’Anna Moreno, l’Olga Molina i l’Anna Sànchez.
  • Tot seguit després de la taula rodona és dura la Lectura Manifest i Reflexió contra les violències masclistes. Al final podreu trobar el manifest del 25N.

Apart dels actes del dia 25, el dissabte 30 de novembre és farà la Fira de l’Amor, a càrrec de l’Associació Matriu, de 11 a 13h a la Plaça de l’Església. Paradetes per reflexionar sobre l’amor romàntic i les violències invisibilitzades a dins i a fora de la parella.

I el diumenge dia 1 de desembre un taller no-mixt d’Autodefensa feminista, a càrrec de l’Associació Filigrana, de 10 a 14h al gimnàs de l’Escola Doctor Ferrer. Inscripcions al telèfon 646480290, a través de Whatsapp o trucant fins el 28/11/2019 (Mínim 10 dones).

Generem reflexió sobre com abordar i combatre les violències masclistes!

AdjuntMida
PDF icon manifest 25N retocat.pdf131.99 KB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges