Acte de cloenda del Consell d’Infants d’Artés

EL CONSELL D’INFANTS D’ARTÉS PRESENTA ELS DOS VÍDEOS QUE HA ELABORAT DE BON TRACTE A LA GENT GRAN

El passat 4 de juny de 2018, va tenir lloc l’acte de cloenda del Consell d’Infants d’Artés per aquest curs escolar 2017-2018.

A la sessió, presidida per la regidora d’educació, Elisabet Carracedo i l’Alcalde d’Artés, Ernest Clotet, amb la presència de tots els infants de 4t, 5è i 6è de primària de les escoles Doctor Ferrer i Vedruna, els Consellers i les Conselleres del Consell d’Infants d’Artés van presentar els dos vídeos que han elaborat, amb la col·laboració de l’Esplai Artesenc de l’Amistat, per tal de prevenir i sensibilitzar a la població del bon tracte a la gent gran. Una iniciativa més emmarcada dins la campanya comarcal “Tracta’m bé”.

Durant l’acte, es van acomiadar els alumnes de 6è que no formaran part del Consell d’Infants el curs vinent i es va donar la benvinguda els quatre infants que el setembre s’inclouran en la dinàmica del consell.

Clicant a l’enllaç  podeu descarregar-vos els dos vídeos elaborats pel Consell d’Infants d’Artés: 

https://youtu.be/embQOsqFCeo

https://youtu.be/tSWX-paYBjw

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges