Activem-nos i respirem

L'Ajuntament d'Artés iniciarà aquest mes de gener el programa "Activem-nos i respirem", dirigit a persones amb dependència i els seus familiars i també a la gent gran. Es duran a terme diverses activitats (tallers de memòria, cuina i jardineria, activitats artístiques, musicals i de relaxació, manualitats, xerrades, etc.) cada matí, de dilluns a divendres, al Centre Cívic.

Les activitats seran gratuïtes i comptaran amb la supervisió d'una terapeuta ocupacional, una educadora social i un fisioterapeuta. Per tothom que hi estigui interessat s'ha convocat una sessió informativa el proper divendres, 8 de gener, a les 10 del matí al Centre Cívic.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges