Ajuts PER A PROMOTORS QUE CONSTRUEIXIN HABITATGES AMB PROTECCIÓ OFICIAL DE LLOGUER

Oberta la convocatoria d'ajudes per a promotors (constructors, entitats 3r sector, cooperatives habitatge....) que construeixin habitatges de protecció oficial de lloguer.
 
Aprovades les bases reguladores per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència pública competitiva, per a la promoció d'habitatges i allotjaments amb protecció oficial en règim de lloguer o cessió d'ús.
 
Són susceptibles d'accedir a aquestes subvencions les actuacions següents:
a) Les promocions d'habitatges i allotjaments de nova construcció.
b) L'adquisició d'immobles subjectes a obres de gran rehabilitació per promoure habitatges i allotjaments.
c) L'adquisició d'immobles amb obres en curs paralitzades que es reprenguin fins a la seva finalització per a la promoció d'habitatges i allotjaments.
 
Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts:
a) Les persones físiques majors d'edat.
b) Les entitats de dret privat.
c) Les fundacions, empreses d'economia social i les seves associacions, cooperatives d'autoconstrucció, les cooperatives d'habitatge en règim de cessió d'ús, les organitzacions no governamentals, les associacions declarades d'utilitat pública i aquelles a les quals es refereix la disposició addicional cinquena de la Llei 1/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i els promotors socials als quals es refereix l'article 51 de la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge.
d) Els ajuntaments, entitats vinculades que en depenen i societats mercantils de capital íntegrament públic.
 
Tota la informació al següent enllaç:
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges