AMB ULLS D'INFANT: 4T CONCURS DE MICRORELATS

Els municipis d'Artés, Calders, Monistrol de Calders i Santa Maria d'Oló, amb l'objectiu de treballar per a la igualtat en diferents àmbits, organitzen aquest quart concurs de microrelats de temàtica social.
 
En aquesta quarta edició, els relats han d'anar relacionats amb temàtica del CANVI CLIMÀTIC i la línia del concurs marca també que es plantegi en format de mirada des d'un infant.
 
BASES DE LA CONVOCATÒRIA:
  • TEMÀTICA: Qualsevol relat (original i inèdit) relacionat amb temàtica del canvi climàtic.
  • DUES CATEGORIES: JUVENIL: de 12 a 18 anys GENERAL: de 19 anys en endavant
  • Els relats presentats hauran de ser en català i no podran excedir les 1000 paraules.
  • La data límit d'entrega serà el dia 29 de novembre de 2019.
  • Les propostes hauran d'entregar-se via adreça electrònica a concursderelats@gmail.com
  • S'enviarà un missatge electrònic per cadascun dels relats presentats. S'haurà de fer constar a l'“Assumpte” el pseudònim i la categoria en què es concursa. En un document adjunt s'enviarà el relat, on s'indicaran el títol, el pseudònim i la categoria. Al text del missatge caldrà fer-hi constar: títol, pseudònim, categoria, nom i cognoms, adreça, telèfon, adreça electrònica, població i codi postal.
  • * Es premiarà un relat de cadascuna de les categories presentades, reservant-se el dret el jurat de deixar el premi desert si consideren que la qualitat dels relats no és l'adequada. El jurat estarà format per persones qualificades, provinents de l'àmbit de l'educació i d'entitats que treballen els drets socials.
  • El valor dels dos premis serà de 100 € cadascun, tot i que el premi juvenil no serà en metàl·lic.

Veredicte i entrega de premis:

  • CATEGORIA JUVENIL: 12 de desembre, a les 12 del migdia, al Complex Cal Sitges d’Artés
  • CATEGORIA GENERAL: 12 de desembre, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic de Calders

Les obres presentades quedaran en poder dels organitzadors, que es reserven el dret de poder-les publicar, en format electrònic o paper. Els autors dels treballs presentats cedeixen els drets de reproducció, publicació, distribució i divulgació de les seves obres originals als organitzadors d’aquest premi literari, per la qual cosa renuncien a qualsevol dret que es pugui derivar d’aquestes actuacions. Els relats premiats es penjaran als webs dels organitzadors.

El fet de participar en el premi literari pressuposa l'acceptació d'aquestes bases.

L’Organització es reserva el dret de resoldre imprevistos.

AdjuntMida
PDF icon ullsinfant2019.pdf448.17 KB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges