Artés APProp, nova aplicació per a mòbils

L’Ajuntament ha posat en marxa l’aplicació Artés APProp, un nou canal de comunicació  directe i gratuït entre els veïns i el Consistori que permet avisar d’incidències a la via pública i estar al corrent de les últimes notícies i les activitats programades.

L’aplicació, disponible per a sistemes Android i iOS, permet generar avisos, adjuntar-hi fotografies i geolocalitzar les incidències amb el GPS del dispositiu mòbil. L’usuari envia la informació de manera totalment anònima als responsables municipals, que gestionen internament la resolució de la incidència. A més, la persona que ha creat l’avís rep informació dels passos que s’estan fent.

Amb aquesta nova aplicació, que ha estat desenvolupada per l’empresa tarragonina Technodac, es busca la implicació dels veïns en la gestió d’Artés, fomentant la participació ciutadana i establint un nou canal de comunicació directe, eficient i gratuït. Artés APProp aplica la filosofia smart city, evitant que els veïns perdin el temps informant de les incidències per telèfon o presencialment.

El funcionament és molt senzill, només cal que  l’usuari es descarregui l’aplicació des de Google Play (Android) o AppStore (iPhone). Un cop instal·lada, quan es detecti una incidència es pot crear un avís. Cal seleccionar una categoria d’entre un llistat predefinit (enllumenat, jardineria, carrers, porta a porta...), introduir una petita explicació, adjuntar fins a quatre fotografies i geolocalitzar la posició de la incidència fent servir el GPS del mòbil. Un cop fet això l’avís s’envia a l’Ajuntament, que el processa i el reenvia al departament corresponent. Un cop engegat el procés, l’Ajuntament notifica, a través de missatges al mòbil, la resolució o els canvis d’estat de la incidència a l’usuari que ha enviat l’avís.

Esperem que sigui una eina de gran utilitat per millorar l’efectivitat en la resolució d’incidències i la comunicació entre ciutadans i Ajuntament.

Descarregueu l'aplicació per a Android o per a iPhone.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges