Artés Verd

Campanya de civisme 2019

 

Per segon any consecutiu, els alumnes de 6è de les dues escoles del municipi han treballat conjuntament per a fer una campanya de civisme.

Aquest any el civisme s’ha centrat en l’educació ambiental i en el respecte al bosc per prevenir incendis forestals i hi hem posat el nom d’ArtésVerd.

Tant la seva feina, com la col·laboració de diferents agents implicats en les tasques de prevenció forestal, han donat com a resultat el vídeo i els cartells que us presentem a continuació.

Des de l’Ajuntament d’Artés volem agrair la col·laboració d’Agents Rurals, Propietaris Forestals Gavarresa Moianès, ADF Artés Calders Monistrol de Calders, Bombers de la Generalitat, Mossos d’esquadra, Protecció Civil del Consell Comarcal i Diputació de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

https://youtu.be/6nzBPhAKa-A

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges