Audiència pública 2018

El passat divendres, 9 de febrer, va tenir lloc a la Sala d'Actes de Cal Sitges l'audiència pública per a presentar el Pressupost Municipal del 2018 i fer la valoració dels primers Pressupostos Participatius.

L'acte es va dividir en dos blocs, el primer del quals va servir per explicar les línies principals previstes en el pressupost municipal del 2018, aprovat el passat mes de gener, i també per informar de quines són les actuacions que varen sorgir en els segons pressupostos participatius. En total,  les 21 propostes incloses resultants de la consulta popular ascendeixen a la quantitat de 177.400euros; entre aquestes hi ha accions per evitar els encendis, projectes relacionats amb l'esport i el lleure, millores a les escoles municipals, accions de promoció del turisme o la creació d'una Oficina d'Habitatge.

En una segona part es va donar comptes dels primers pressupostos participatius, un total de 20 iniciatives que varen ser incloses en el pressupost municipal del 2017. Així doncs, de les 20 se n'ha realitzat 14 completament, 2 parcialment i 4 no han estat executades.

Per a totes i totes els que no vareu poder assistir a l'audiència, o bé ho voleu veure de nou, ho podreu fer accedint a TvArtés a través de l'enllaç:

http://www.tvartes.cat/?post_type=videogallery&p=671

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges