Audiència Pública pressupost 2019

Pressupostos participatius 2019

L’Ajuntament d’Artés realitzarà el dimarts 19 de febrer, una Audiència Pública per explicar el pressupost municipal del 2019 a la població i fer balanç dels pressupostos participatius del 2018

 

El proper dimarts 19 de febrer, l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Artés realitzarà una nova sessió informativa a la població. La reunió està motivada per continuar en la pedagogia  sobre la fiscalitat municipal i en la transparència com a accions de govern.

L’acte previst a les 20:15 hores a Cal Sitges, començarà amb l’explicació de les línies principals previstes al pressupost municipal del 2019, aprovat al passat ple de gener. També s’informarà de les actuacions sorgides dels pressupostos participatius d’enguany que l’Equip de Govern s’ha compromès a realitzar durant el 2019, que en total són 17 de les 67 propostes que es van poder votar a la Consulta Popular realitzada al desembre del 2018. Aquestes 17 propostes ascendeixen a la quantitat de 150.300€.

La tercera part de l’audiència estarà destinada a donar comptes sobre les propostes dels segons pressupostos participatius que s’haurien d’haver realitzat durant el 2018. En concret, de les 21 propostes que s’havien de realitzar, s’han finalitzat 14, 4 estan iniciades i 3 han quedat per realitzar i s’han invertit 193.718€ per a poder realitzar aquestes propostes.

Després de la part més expositiva, hi haurà un torn obert de paraula per a poder resoldre dubtes, demanar aclariments o fer propostes.

 

Contingut relacionat: 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges