BANIAA ( Banc d'articles neonatals i infantils d'Artés i Avinyó)

BANIIA ( Banc d'Articles Neonatals i Infantils d'Artés i Avinyó)

El Banc d'Articles Neonatals i Infantils és un projecte conjunt entre els Ajuntaments d'Artés i d'Avinyó d'articles nounats a través de la donació de materials infantils de particulars.

Els beneficiaris de BANIAA són totes aquelles famílies empadronades a alguna de les dues poblacions, que esperin o tinguin un infant de 0 a 3 anys i que sol·licitin als serveis socials l'article o accessori del qual en necessitin fer ús.

Es pot participar en el programa, ja sigui com a usuari dels articles i accesoris dels quals disposa el Banc o bé, fent donació de material en bon estat.

Podeu sol·licitar més informació als Serveis Socials, demanant per l'Educadora Social, de l'Ajuntament o bé trucant al telèfon 93 830 50 01 ( Artés) o 93 838 77 00 (Avinyó).

Tanmateix, podeu enviar un correu electrònic a l'Educadora social, Gemma Bigas, bigasbg@artes.cat.

AdjuntMida
PDF icon Dítpic Baniaa.pdf2.9 MB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges