Carta d’agraïment de l’Ajuntament d'Artés a tothom que ha ajudat en l’extinció de l’incendi

L’Ajuntament d’Artés vol agrair el treball dels equips professionals que van col·laborar a les tasques d’extinció de l’incendi que es va declarar dissabte 5 de juliol a la nostra vila. En especial, expressar el nostre agraïment als voluntaris dels ADF’s, Cos de Bombers de la Generalitat, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques, Creu Roja, Protecció Civil, Policia local i treballadors de l’Ajuntament.

També volem donar un especial agraïment a totes i tots aquells que van col·laborar de forma voluntària al llarg d’aquests dies. Varen ser moltes les persones que van donar un cop de mà en tot allò que fos necessari, ja fos fent entrepans o duent a terme tasques de vigilància i control.

Tots junts vam fer possible fer un gran treball d’equip, una pinya de la que n’estem plenament orgullosos i satisfets ja que, la suma de cada un d’aquests esforços va ser fonamental per poder fer front a la situació. Sense la implicació i el treball conjunt entre uns i altres no hauria estat possible.

 

Moltíssimes gràcies per la vostra implicació i col·laboració!

0
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges