Cloenda de l'Aula Socioeducativa 2016-17

Aquesta setmana hem acabat un curs més de l’Aula socioeducativa d’Artés, i per tant hem celebrat la cloenda del curs 2016-2017. Des de l’Aula, es realitza una tasca preventiva, fora de l’horari escola per tal d’oferir noves oportunitats educatives, nous horitzons i nous escenaris de vida a les famílies i infants, així com, aglutinar col·laboracions entre diferents entitats del territori, sumar compromisos, suport i projectes comuns. Aquest curs, hem tingut 21 infants, dividits en 2 grups d’edat, hem pogut fer activitats a l’aula i també a l’exterior, conjuntament amb altres entitats del municipi, com ara l’Esplai El Cep, la Colla Castellera els Picapolls de la Gavarresa, la Biblioteca d’Artés, el Casal de Joves el Kanal o el Programa Activem-nos i Respirem. A més, aquest curs hem introduït l’activitat esportiva, que s’ha realitzat al Gimnàs de l’Escola Dr Ferrer.

Per tancar el curs, es va fer una festa per a les famílies de l’aula socioeducativa, on petits i grans vam ballar i disfrutar al ritme de la música. A continuació, vam passar un vídeo fet d’imatges de totes les activitats realitzades durant el curs i finalment, vam entregar els dossiers del curs i un petit detallet de comiat en forma de collage fotogràfic.

Com a última activitat, avui dijous, hem anat a la piscina municipal d’Artés, per acabar el curs d’una forma lúdica  per a tots els infants, on hem pogut disfrutar d’una matinal ben divertida. Ens hem refrescat, ens hem llançat a la piscina, hem pres el sol, hem fet un geladet i hem passat una bona estona tots junts, per acomiadar-nos amb una gran abraçada col·lectiva!

0
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges