CLOENDA ETAPA GRUP DE PERSONES CUIDADORES

CLOENDA ETAPA GRUP DE PERSONES CUIDADORES

 

Aquest mes de juny ha finalitzat una nova etapa del Grup de suport per a persones cuidadores no professionals organitzat des de l'Ajuntament d'Artés.

Es tracta d’un espai de relació, amb l'objectiu d'evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

Les persones que hi han participat s’han compromès a compartir la seva experiència de cuidadors amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ells. Els temes tractats han estat la gestió del temps lliure, l'autocura, la sobrecàrrega, com combatre el cansament físic i mental, gestió de les emocions, resolució de conflictes, les mobilitzacions de persones dependents i productes de suport, proposta d'activitats per fer amb les persones cuidades per a millorar-ne la qualitat de vida. A més d'una sessió de musicoteràpia i de tècniques de relaxació.

Després de l'estiu es donarà continuïtat al grup, que actualment està format per 10 persones. Les sessions es realitzen en dimecres amb una durada d’1:30h en horari de 15 a 16:30h al Centre Cívic, planta baixa.  Cal informar que aquest, resta obert a persones que hi puguin estar interessades. Per a més informació us podeu dirigir al serveis socials de l’Ajuntament d’Artés.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges