Comencen les obres de millora del Parc de Can Crusellas

Després del procés participatiu dut a terme per tal de millorar la funcionalitat de l’espai del Parc de Can Crusellas, el divendres 24 d’octubre s’han iniciat les obres de millora de l’espai on hi havia ubicats els paons.
En el document adjunt podeu veure el plànol referent a aquesta zona, amb la construcció d’un magatzem i de dos lavabos públics. Es tindrà accés a aquests serveis des de dins el parc i també es podran utilitzar en actes que es realitzin al parc o a la zona de la plaça del Kanal.
El pressupost d’aquestes obres de millora és de 54.246,30 € IVA inclòs i les portarà a terme l’empresa Excavacions VILÀ VILA.

AdjuntMida
PDF icon obres_millora_parc.pdf4.93 MB
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges