Curs de monitor/a de lleure

Aquest Nadal l'Ajuntament d'Artés i el Centre de formació Lleure dos mil i impartit per l'escola Efa organitzen el curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil.

Aquest curs prepara l'alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació generald'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal.

A qui va dirigit?

Persones majors de 18 anys interessades en treballar com a monitor/a de lleure en l'àmbit escolar, de l'educació en el lleure i de l'oci en general.

Durada del curs

La durada del curs és de 310 hores repartides en:

  • 150 hores d'etapa lectiva
  • 25 hores d'elaboració de la memòria de les pràctiques 
  • 160 hores de pràctiques

Preu: El preu és de 245 euros amb un 50% de descompte per la gent d'Artés

La data límit d'inscripció és el 10 de desembre.

Per a més informació us podeu dirigir a "El Kanal".

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges