CURS DE SOLDADURA ELÈCTRONICA

Segona acció formativa del programa “Bages, Treball, Talent i Tecnologia”.

Es tracta d’una formació de 150 hores sota el nom “Soldadura electrònica. Tècniques per contacte.” amb l’objectiu de conèixer i aprendre totes les tècniques de soldadura i microsoldadura per a components SMD i connectors en plaques bases de portàtils, mòbils, pantalles, centraletes d’automòbils, entre d'altres.

El curs començarà el 04/10 fins al 17/11 i es portarà a terme a les instal·lacions de la Fundació EMI (Carretera de Vic, 259 - P.I. Els Dolors) als matins de les 9 a les 14 hores de dilluns a divendres. Els alumnes de fora de la ciutat tindran a disposició targetes de transport per si les necessiten i es gestionaran al inici del curs.

Les persones interessades les podeu derivar al CIO Manresa a l’Ester Ruiz (eruizs@ajmanresa.cat- 938782300 +31019) que serà la persona responsable de canalitzar les inscripcions.

Comentar-vos que les persones interessades, a l’hora d’informar al Xaloc, s’han de marcar com a participants del programa TTT. Treball, Talent i Tecnologia que està habilitat.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges