DECRET DE SUPORT AL REFERÈNDUM

L’alcalde d’Artés, Ernest Clotet, a signat aquest matí el decret d’alcaldia pel qual manifesta el seu ple suport al Referèndum que ha convocat el Parlament de Catalunya pel proper 1 d’octubre de 2017.

D’aquesta manera l’Ajuntament d’Artés es compromet a complir els tres punts dels quals consta el document; en primer lloc el ple suport al Referèndum i el complir les previsions que es concreten a la Llei del Referèndum; donar compte d’aquesta resolució al proper Ple Municipal; i en darrer lloc, comunicar aquesta resolució al Govern de la Generalitat, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a l’Associació de Municipis per la independència (AMI).

1
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges