El paper de les renovables a l'Àfrica: un model a seguir

 

 

Divendres, 16 de març, a les 19:30h a la Sala d'Actes de Cal Sitges tindrà lloc la xerrada: El paper de les renovables a l'Àfrica: un model a seguir, a càrrec d'en Jaume Domingo.

 

SUPORT TECNOLÒGIC A ONG’S QUE OPEREN A L’ÀFRICA OCCIDENTAL, Jaume Domingo

A L’Àfrica, com en altres països del Tercer Món, hi ha ONG’s, moltes d’elles petites, que operen en els camps de l’escolarització i la salut. Creen estructures per a la seva sostenibilitat i alhora fan tasques de formació professional. Hi ha necessitats comunes: l’aigua que és font de vida, i l’electrificació solar que és font de llum i d’energia per al funcionament de les infraestructures.

En el decurs dels anys que ha donat classes d’ energies renovables a l’Escola Agrària de Manresa, el Jaume ha tingut la sort de trobar amics sensibilitzats per la solidaritat amb els més desafavorits. Això l’ha ajudat a poder crear una petita xarxa per donar suport en aspectes d’energies renovables, aigües, telecomunicacions i maquinària diversa a ONGs que li ho han requerit. Ha estat de vital importància la col·laboració de Moianès Solidari, AIMA, la UPC de Manresa i altres entitats i persones que han aportat donacions.

 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges