Experimentem en família

L’Ajuntament d’Artés, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa el Taller “Experimentem en família”, adreçat a pares i mares i infants de 0 a 3 anys.

L'activitat sorgeix amb la intenció de promoure el vincle afectiu entre els pares i mares i els seus fills i filles a través d' un espai lúdic i alhora educatiu. És una proposta que s’ofereix a les famílies perquè, d’una manera participativa, puguin experimentar i vivenciar els aspectes més rellevants alhora d'establir el vincle amb els seus fills/es, en base a les dinàmiques proposades per l’experta.

El taller consisteix en tres sessions, d’hora i mitja de durada, que es realitzen a l’Escola Bressol Moixaines. La darrera sessió tindrà lloc el dijous 14 de desembre de 2017.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges