I Concurs de Teatre al carrer de la Festa de la Verema del Bages

29/07/15

Dins de les activitats de la propera Festa de la Verema del Bages, que es durà a terme el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, al nostre poble, hi ha l’apartat artístic, que inclou el concurs de fotografia, i les representacions teatrals.

Hem pogut veure des dels muntatges musicals i vistosos de Gog i Magog, de certes edicions, a les representacions de teatre per places que realitzaven diferents grups de teatre de la comarca, als primers anys, a les recreacions històriques presentades les últimes edicions pel Grup NEI Teatre i l’Esplai de l’Amistat d’Artés, amb la col·laboració dels Bengrillats de Manresa.

Aquest any, amb la voluntat de millorar i oferir un nou format de representacions a la gent que gaudeix de la diada, s’ha organitzat un Concurs de Teatre al carrer. L’objectiu és que unes quantes companyies o grups teatrals vinguin al poble, i mostrin les seves millors arts. Se’ls dóna llibertat de muntatge i representació.

Un jurat format per persones vinculades al món del teatre, decidirà el destí de varis premis, que es faran entrega just abans de la clausura de la Festa. Per més informació i apuntar-se, cal visitar la pàgina web http://participa.artes.cat/activitats/teatre-verema. Esperem que molts grups s’animin a participar-hi!!!

Àrea de Cultura

carracedome@artes.cat

ovilarasau@artes.cat

Ajuntament d’Artés

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges