INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ ESCOLES D’ALTRES MONS

Escoles d’altres mons és una exposició itinerant de la Diputació de Barcelona que pretén aprofundir i conscienciar a la població sobre valors com ara el dret a l’educació, la solidaritat, la tolerància i la diversitat.

A través de 50 fotografies del fotògraf Kim Manresa ens transportem en un viatge per diferents indrets del món. És un projecte educatiu de sensibilització sobre el dret a l’educació i sobre les desigualtats socials i representa un instrument idoni per construir una consciència cívica i ciutadana.

Les escoles del municipi visitaran l’exposició per grups classe, és per aquest motiu que el professorat dels centre d’Artés han rebut una formació prèvia.

La resta de la ciutadania, podeu visitar l’exposició fins el 27 de febrer al vestíbul del Complex Cultural de Cal Sitges.

La inauguració de l’exposició, tindrà lloc avui, 8 de febrer, a les 19h a càrrec del Delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, i amb posterior visita guiada a càrrec de Carlos Ernesto García, comissari de l’exposició. 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges