Jornada 'Geolodia': Recorregut pels corriols d'Artés

Caminant per l'extinció d'un mar. Les roques delatores i els seus usos. El dissabte 7 de maig de 2016 el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central acull la celebració del Geolodia.

El Geolodia és una iniciativa de divulgació de la geologia d’àmbit estatal que consisteix en una excursió de camp guiada per geòlegs. Aquestes excursions es celebren de manera simultània, son gratuïtes i obertes al públic en general. Aquesta iniciativa pretén que la gent entengui i valori la geologia i la seva importància en la societat i els plans d’estudis. El Geolodia està coordinat per la Societat Geològica d’Espanya en col·laboració amb altres entitats (AEPECT, IGME), Geoparcs, universitats, patrocinadors etc.

En aquest cas es tracta d'un recorregut a peu pels voltants del municipi d’Artés (Bages) i en part també pel municipi de Calders (Moianès). Al llarg de l'itinerari es faran un seguit de parades per veure alguns dels elements del patrimoni geològic i miner del Geoparc, que ens permetran entendre el paisatge i la història geològica, i com el ser humà ha tret profit dels diferents tipus de roca. Es sortirà a les 9:30h des de la cruïlla del  c/Rocafort amb Ronda del Torrent (BV-4512, al costat de la gasolinera). 

Aquí trobareu més informació:

http://surtdecasa.cat/centre/agenda/jornada-geolodia/52576

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges