L’Ajuntament d’Artés subvencionarà la meitat del lloguer de joves del municipi

L’Ajuntament d’Artés subvencionarà la meitat del lloguer de joves del municipi

Avançant en les línies que marca el Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH), l’Oficina Local d’Habitatge d’Artés ha posat en marxa aquesta iniciativa sorgida d’una proposta dels Pressupostos Participatius del 2019 i que pretén actuar sobre un col·lectiu  molt vulnerable pel que fa a l’accés a l’habitatge, el jovent.

Les bases de la subvenció han estat aprovades al ple del passat 21 de març.

La subvenció la podran sol·licitar persones menors de 36 anys que ja estiguin emancipats/des amb un contracte de lloguer, o que, gràcies a la subvenció, iniciïn un contracte de lloguer per primera vegada.  Hauran de portar empadronades com a mínim un any al municipi.

L’import que es subvencionarà serà del 50% del lloguer i de 250€ per habitatge com a màxim, durant el període de temps d’1 any. La quantitat de diners que es destinaran seran 7.000€.

Alguns dels criteris que es tindran en compte de cara a prioritzar la concessió seran, per exemple, els ingressos de les persones sol·licitants, si hi ha emancipació o ja s’està emancipat/da, si s’ha perdut l'habitatge com a conseqüència de desnonament, execució hipotecària o dació en pagament o si hi ha una correcta relació entre les condicions de l’habitatge i les necessitats del nucli familiar.

El període per a sol·licitar els ajuts serà des del dia 10 d’abril fins el dia 9 de maig. Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge al 1r pis de l’ajuntament, al telèfon 93 830 50 01 (extensió 13) o al correu habitatge.artes.cat 

Contingut relacionat: 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges