MILLORES EN LA MOBILITAT DEL POBLE

Durant aquest final d’any i als inicis del nou 2017, s’han dut i es duran a terme algunes actuacions que milloren la mobilitat dels vehicles al nostre poble.
La primera ha sigut l’obra adjudicada per l’Ajuntament d’Artés d’una mitja rotonda a l’entrada d’Artés per la carretera de Sabadell. Després de demanar permís al departament de carreteres que forma part de la Generalitat de Catalunya, i amb tot un seguit d’acceptacions de la petició, finalment aquest últim semestre de 2016 s’ha obtingut el permís per a l’efectuació de l’obra, que es va començar la setmana anterior a Nadal.
Una altra actuació és la que es durà a terme a partir del dia proper dilluns16 de gener, a la intersecció entre el carrer Rocafort i el carrer Diagonal, on també s’hi col•locarà una mitja rotonda per endreçar el tràfic d’aquest espai confús. Aquesta obra vindrà donada per un conveni firmat entre l’Ajuntament d’Artés i la Diputació de Barcelona, que serà qui adjudicarà l’obra i en pagarà una bona part.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges