NOU CANAL DE PARTICIPACIÓ - BÚSTIA DE SUGGERIMENTS

L'AJUNTAMENT D'ARTÉS OFEREIX UN NOU CANAL PERQUÈ HI FEU ARRIBAR INCIDÈNCIES, QUEIXES I SUGGERIMENTS SOBRE EL FUNCIONAMENT DE LA VILA O SOBRE ELS SERVEIS MUNICIPALS. Es podrà fer a través de la pàgina web de participació de l'Ajuntament (http://participa.artes.cat/bustia-de-suggeriments). En aquesta bústia s’hauran d’emplenar una sèrie de camps amb les dades de l’usuari, concretar la temàtica de la queixa o el suggeriment i exposar-ho. Per mitjà d’aquest sistema el tràmit el resoldrà un departament o un altre per tal de garantir la millor resolució possible. També podreu adjuntar la documentació corresponent tal com imatges o textos. Gràcies per utilitzar aquest servei.

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges