Ple ordinari maig 2019

RESUM PLE 16 DE MAIG DE 2019

L’Ajuntament en Ple, reunit a la Sala de Sessions de la Casa Consistorial el 16 de maig de 2019, va celebrar la sessió ordinària per tal de tractar els temes que es relacionen.

En primer ordre del dia es va donar lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors.

Seguidament, l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, es va aprovar per unanimitat la proposta d’aprovació del projecte de per a la instal·lació d’una Xarxa de Calor amb biomassa que servirà per escalfar els edificis públics i la sol·licitud d’ajudes FEDER. Així doncs, per ral de poder iniciar l’execució del projecte anteriorment esmentat, s’inicia la sol·licitud de la subvenció europea FEDER, amb un finançament del 50% en cas de ser atorgada. Tanmateix, es sol·licita una subvenció per la substitució de l’enllumenat amb tecnologia Led.

Dins de l’Àrea de Serveis Centrals, s’aprova la proposta de modificació de crèdits, amb l’abstenció de CiU, per la realització d’activitats culturals i la casa costat museu. Tot seguit, s’aprova la proposta de modificació d’Ordenances Fiscals i, seguidament es dona compte dels informes de tresoreria del primer trimestre de 2019.

Amb els vots a favor de CUP i ERC s’aprova la proposta de pròrroga del contracte Porta a Porta. El darrer punt de Serveis Centrals és la proposta d’aprovació del Pla Econòmic Financer de l’Ajuntament d’Artés 2019-2020.

El següent punt de l’ordre del dia, Àrea de Serveis a les Persones, és l’aprovació inicial de modificació del reglament de la Sala 2 de Gener i, a continuació l’aprovació inicial del Codi Ètic.

En darrer lloc, s’aprova per unanimitat la lectura per part dels Amics de la Sardana d’Artés, de la Moció de suport a la Candidatura de la Sardana a Patrimoni Cultural de la Humanitat.

Podeu tornar a veure el ple a:

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-maig-19/

 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges