PRIMER PLENARI DE CONSELLS D’INFANTS DEL BAGES

PRIMER PLENARI DE CONSELLS D’INFANTS DEL BAGES

Els Consells d’Infants d’Artés, Callús, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sallent i Santpedor van trobar-se ahir, dilluns 27 de novembre de 2017, en un primer Plenari (del curs 2017-2018) que va tenir lloc al centre cívic Flors Sirera de Manresa.

L’acte, presidit per Eloi Hernàndez, actual Conseller d’Educació del Consell Comarcal del Bages, i dinamitzat per Manel Justícia, va comptar amb la participació de la Junta Permanent del Consell de la Gent Gran del Bages.

La sessió es va estructurar en petits grups de treball, on la gent gran va poder compartir amb els infants les seves experiències vitals i posteriorment, la gent gran i els infants van identificar situacions on es senten “ben o mal tractats”.

Enguany, el treball que realitzaran els Consells d’Infants serà la identificació de situacions de tracte que no agraden per convertir-les en filmacions de curta durada. 

Es preveu que es realitzi un segon Plenari a finals de gener de 2018. 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges