PROCÉS PARTICIPATIU NOM PLAÇA COMPLEX CULTURAL CAL SITGES

L’AJUNTAMENT D’ARTÉS PROMOU UN PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA SELECCIÓ DEL NOM PER A LA PLAÇA DE L’ENTRADA DEL COMPLEX CULTURAL CAL SITGES

Com que a la segona edició dels pressupostos participatius hi ha dues propostes d’entre les més votades que plantegen modificacions a la zona d’entrada del Complex Cultural  Cal Sitges (“Obrir la façana de Cal Sitges i treure el mur” i “Millorar l’accés i la plaça de Cal Sitges”) us proposem que participeu en la selecció del nom d’aquest nou espai que s’està creant durant el 2018. Aquest procés participatiu constarà de dues parts.

 

1ª part, propostes de noms

Les persones empadronades a Artés i majors de 16 anys (es consideraran majors de 16 anys les persones nascudes abans del 16 de setembre del 2002) podran proposar noms (1 nom per persona) per a la plaça durant el període de l’1 al 20 d’agost. La temàtica de les propostes de noms és lliure, però, per exemple, podeu tenir en compte l’ús que es fa i s’ha fet històricament d’aquest espai. L’única limitació és que el nom proposat no podrà excedir els 40 caràcters, incloent els espais entre paraules.

Per a fer les propostes, haureu d’entrar a la pàgina web municipal de participació ciutadana, a http://participa.artes.cat/activitats/vota-el-nom-de-la-placa.

 

2ª part, votacions de les propostes

Des del 30 d’agost i fins 15 de setembre, les persones empadronades a Artés i majors de 16 anys podran votar 1 dels noms proposats anteriorment.

Per a fer la votació, també la podreu fer a través de la pàgina web municipal de participació ciutadana.

La proposta amb més vots serà la guanyadora. La inauguració de la plaça és farà el dilluns 1 d’octubre.

1
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges