PROJECTE LIBERTEMPO

L’Ajuntament d’Artés s’ha adherit el projecte Libertempo, un projecte comarcal liderat per Consell Comarcal del Bages i adreçat a infants i adolescents de 6 a 16 anys derivats pels Serveis Socials municipals en col•laboració amb els centres educatius. El projecte ofereix activitats de lleure i té dues vessants:

- Activitats esportives quinzenals per a 30 infants d’Artés agrupats segons l’edat. Les activitats han estat escollides pels mateixos infants. La idea és fer un petit tastet dels següents esports: tennis, parkour, tennis taula, hip hop i bàdminton. Aquesta activitat es desenvolupa al gimnàs de l’Escola Doctor Ferrer.

- Activitats quinzenals mitjançant teràpia assistida amb animals per un grup reduït de 8 infants. Durant aquestes sessions es treballaran valors com la cura i l’atenció, el tracte, la sensibilitat... L’activitat té lloc a l’antic Escorxador.

El projecte té una durada de cinc mesos i finalitzarà a mitjans de juny de 2017.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges