Regulem l'aparcament en l'espai del Complex Cultural de Cal Sitges

Les darreres setmanes s'han estat realizant millores en el pati exterior del Complex Cultural de Cal Sitges. Un dels canvis més importants és que, des de fa unes setmanes es va instal·lar un senyal de prohibit aparcar i accedir amb vehicles no autoritzats a l'espai de davant la biblioteca.

El motiu d'aquestes modificacions és augmentar la seguretat dels vianants en un espai on hi ha molt volum de gent i, per altra banda, permet efectuar una millor evacuació d'emergència de la sala en cas de necessitat. Així doncs, el pas a vechicles en aquest espai queda reservat a càrregues i descàrregues de persones que tinguin dificultats, i es reserva un espai per a vehicles amb el carnet de minusvalia. Tanmateix, es reserva a bicicletes, i a vehicles autoritzats de policia, brigada municipal, o relacionada amb l'activitat que s'hi realitzi per tal de fer-ne càrrega i descàrrega de material, d'emergència o de seguretat.

Agraïm la vostra col·laboració per fer un municipi més segur i cívic.

 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges