RES

Després de l’èxit de l’obra RES, estrenada per la Festa Major, la companyia de teatre NEI ha decidit prorrogar-la perquè pugueu veure-la totes aquelles persones que us vau quedar sense entrades.
Aquesta obra de teatre és una comèdia de tres actors, tres amics incondicionals la relació dels quals evoluciona al llarg de l’obra, amb conseqüències ben sorprenents. L’obra reflexiona sobre el significat de l’amistat i com les idees dels actors respecte a l’art acaba fent estralls en ells mateixos.
L’obra és representada per Robert Puig, Dani Bañeza i Pere Bitriu, sota la direcció de Carles Suero i el traspunt d’Imma Pladevall, amb música en directe a càrrec de de Sweet & Swing.
Les dues pròximes representacions seran:
Dissabte 19 de setembre a les 19:30 hores
Diumenge 20 de setembre a les 18:00 hores
Podeu passar a recollir les entrades anticipades a Plans Fotògrafs o bé una 1h abans de cada representació.
No us quedeu sense entrades!!!

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges