Restriccions als C/ Rocafort i Jardí i Plaça de l'Església amb motiu de l'AVUI ÉS CULTURA

Enguany celebrem l’AVUI ÉS CULTURA, que tindrà lloc el 4, 5 i 6 de maig, i esperem que esdevingui un festival d’arts escèniques on puguem gaudir de diferents espectacles, tallers, jocs, d’activitats de cultura popular i concerts apropant-nos a les diferents vessants culturals i gaudint de la cultura al carrer.

És per aquesta raó que, durant aquests dies la Pl. de l’Església, el c/ Jardí i el  c/ Rocafort es veuran afectats, no es podrà circular per aquests carrers, i tots els aparcaments tindran restriccions d’entrada i sortida coincidint amb la realització de diferents activitats que afectaran,  directa o indirectament, les vies d’accés i sortida dels aparcaments.

De  manera més detallada les afectacions d’aquests dies seran:

  • C/ Jardí:  el c/ Jardí es tallarà durant tot el dissabte, 5 de maig, i diumenge 6 de maig, fins a les 16h.
  • Pl. de l’Església: la Pl. de l’Església es tallarà durant tot el matí del dissabte, 5 de maig, i diumenge 6 de maig, fins a les 17h.
  • C/ Rocafort:  el c/ Rocafort es tallarà durant tot el matí del diumenge 6 de maig, fins a les 16h, des de l’alçada de la Carretera de Sallent fins la Plaça de la Font.

 

Demanar disculpes per les molèsties que us puguem ocasionar i donar-vos les gràcies per la vostra paciència i col·laboració.

 

Moltes gràcies. 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges