Resultats 9N Procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya

 

Resultats del procés participatiu a Artés

La resposta d'Artés al procés participatiu del 9N ha sigut la següent:

 

Resultats finals:

 Cens: 4.650

2528 vots (54,4%)

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"601","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"310","width":"480"}}]]

 

2269 sí-sí (89'75%) 

124 sí-no (4'9%) 
24 sí-blanc (0'95%) 
36 no (1'49%) 
16 blanc (0'63%) 
59 altres (2'33%)

 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"602","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"299","width":"480"}}]]

 

____________________________________________________________________________________________

Després de diverses Mocions aprovades en el marc d’aquesta legislatura en relació al dret a decidir, tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Artés treballen junts per fer possible que tots els artesencs i artesenques puguem participar en el procés del 9N.

L’èxit del procés democràtic pel  dret a decidir passa perquè hi hagi en aquest dia una molt alta participació.

Aquest procés servirà per avançar, per decidir, per encetar el nostre futur d’acord a la voluntat majoritària i lliure de la ciutadania. La consulta no és el final, és l’inici.

Participar el 9N és possible i totalment democràtic.

Per això, la Corporació de l’Ajuntament d’Artés demana als artesencs i artesenques que participeumassivament en el procés: “Ho farem possible entre tots”.

Aquest comunicat està subscrit per tots els grups municipals: GUA-ERC, Progrés per Artés, CUP i CIU

Com  participar  al  9N

el proper 9 de novembre a l’ IES MIQUEL BOSCH I JOVER (c/ Arquitecte Gaudí, 2-4 – davant de les pistes de tennis)

HORARI:  de les 9 del matí a les 8 del vespre

Caldrà tenir 16 anys o més i presentar l’original del DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia), on consti l’adreça de residència al municipi d’Artés.

Nascuts a la UE

Per participar-hi han de presentar el DNI o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea, on consta el número d’identitat d’estranger i l’adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Nascuts fora de la UE

Per participar-hi han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent, on consti l’adreça de residència en el municipi d’Artés.

Inscripció en el fitxer de participants

Cada persona només podrà participar una sola vegada i la participació és personal i intransferible. Per poder participar-hi, cal inscriure’s en el fitxer de participants, que es farà en el mateix moment.

MOLT IMPORTANT:   A la butlleta de la consulta caldrà que marqueu les opcions triades amb una X.

Per a més informació:  Telèfon 012 / www.participa2014.cat

Altres informacions

El 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya obrirà un procés de participació ciutadana en què els catalans i catalanes i les persones residents a Catalunya poden manifestar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya.

En uns moments tan importants pel nostre país, us convidem a visitar les següents pàgines web on trobareu molta informació sobre l'esmentat procés:

Per consultar el vostre punt de votació: http://www.participa2014.cat/onpucparticipar/

Si voleu podeu imprimir-vos la papereta al següent enllaç:  http://www.participa2014.cat/pdf/P1_bi_descarregable.pdf

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges