Resultats dels concursos de la Festa Major

Durant la Festa Major 2014 es van portar a terme tres concursos, entre els objectius dels quals hi havia el foment de la participació ciutadana. La finalitat principal es va aconseguir, ja que les inscripcions es van anar multiplicant, sobretot els últims dies, arribant a 19 colles al concurs de paelles, 8 balcons i 8 aparadors.
I no només això, sinó que tothom va trobar molt positiva la iniciativa i això és el què compta! Per això, esperem que en les properes edicions aquests números encara creixin més i tothom pugui tenir una part de la Festa Major d'Artés a casa seva.

La competititvitat no és el nostre punt de mira, i per aquest motiu cap premi va ser econòmic, sinó simbòlic. Tot i així, es va voler premiar a:

PAELLES:
1r. Els Correllengües
2n. La Paella dels Frescos
3r. Els socarrats d'Artés
Especial a la taula millor ornamentada. Artesencs Més enllà de la Gavarresa (AMG)

BALCONS:
1r. Quina Barra! L'Estrella d'Artés
2n. Brindis! Alegria! És Festa Major!
3r. La Gavarresa està de Festa Major

APARADORS:
1r. Artés ahir i sempre (Cal Tuta)
2n. El popurri de Festa Major (Quintana)
3r. Color de Festa (Moda i Punt Anna)

La nostra intenció no era la de publicar el rànquing de tots els concursants, però com que així ens ho heu demanat, us els pengem en els documents adjunts.
Des de l'organizació, intentarem millorar per l'any vinent, sent conscients dels errors del primer any. Si teniu algun suggeriment ens el podeu fer arribar.

Agraïm sincerament la vostra participació!

AdjuntMida
PDF icon resultats concursos.pdf209.07 KB
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges