Resum del Ple del 18 de febrer de 2016

Resum del Ple Municipal celebrat el passat 18 de febrer de 2016.

1- APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR

Es va aprovar per unanimitat.

2- PROPOSTA DE DECLARACIÓ D’INADMISIBLE L’ADVERTIMENT DE L’ARTICLE 114 DEL TEXT REFÓS DE LA LLEI D’URBANISME

Aquesta proposta venia arran de que, després d’un procés de modificació urbanística, es va presentar una petició d’expropiació per a uns edificis afectats per aquest procés. La proposta volia que el ple desestimés aquesta petició, ja que els informes tècnics i jurídics de l’Ajuntament apunten en aquesta direcció. El resultat de la votació va ser que es va aprovar declarar inadmissible l’advertiment, amb 7 vots a favor de l’equip de govern i 6 abstencions del grup de CiU (que van al·legar que s’abstenien per congruència amb el votat en plens anteriors, referent al procés).

3- DONAR COMPTES DE LES PETICIONS DE L’AJUNTAMENT A LES SUBVENCIONS DE “XARXA DE GOVERNS LOCALS 2016-2019” L’equip de govern ha demanat un seguit de recursos a la Diputació de Barcelona per al període 2016-2019.

4- ASSUMPTES SOBREVINGUTS L’únic assumpte sobrevingut va ser la moció que va presentar el grup de la CUP. La moció volia que l’Ajuntament s’adherís a la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària i que es posicionés clarament a favor de promocionar aquest tipus d’economia alternativa al model actual. El resultat va ser que es va aprovar per unanimitat.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges