Resum Ple ordinari abril 2019

RESUM PLE ABRIL 2019

RESUM PLE 18 D’ABRIL DE 2019

El passat 18 d’abril de 2019 l’Ajuntament en Ple, reunit al Centre Cívic, va celebrar la sessió ordinària de primera convocatòria, per tal de tractar els assumptes que es relacionen.

El primer punt de l’ordre del dia va ser la lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors. Posteriorment, corresponent a l’àrea de Territori i Sostenibilitat es va deixar sobre la taula l’aprovació de la instal·lació de la caldera de biomassa i xarxa de calor.

Dins l’àrea de Serveis Centrals va aprovar per unanimitat el conveni entre l’Ajuntament d’Artés i el Consorci del Bages per a la gestió de residus, el qual regula les prestacions de servis i econòmiques, pel que fa a la recollida i tractament de residus del municipi. El següent punt va ser l’aprovació, per unanimitat, de la prestació econòmica personal en situació d’incapacitació temporal.

Seguidament, dins l’àrea de Serveis a les Persones el Ple de la Corporació, per unanimitat, aprova la convocatòria d’ajuts individuals per a la promoció de la cultura musical en l’àmbit local. El següent punt va ser l’aprovació del Pla Jove d’Artés 2019-2022, elaborat  amb el suport de l’Oficina del Pla jove de la Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

Podeu tornar a veure el ple a:

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-abril-19/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges