Resum Ple ordinari desembre

L’Ajuntament en Ple es va reunir el passat 28 de desembre a la Casa Consistorial per tal de celebrar la sessió ordinària per tal de tractar els assumptes que es presenten seguidament.

Dins l’àrea de territori i sostenibilitat es va aprovar provisionalment per unanimitat la modificació puntual de les normes subsidiàries de l’edifici colindant al museu. Seguidament, igualment es va aprovar per unanimitat el conveni Feder- Consell Comarcal “Geoturisme”; i, encara dins l’esmentada àrea es, va ratificar el decret d’alcaldia  referent a al recurs presentat per el Sr. Garcia Fochs. El grup CiU es va abstenir per manca d’informació respecte a les al·legacions presentades per en Garcia Fochs acordant-se que aquesta se’ls passarà.

El següent punt va fer referència a l’àrea de Serveis centrals amb l’aprovació de l’inici de l’expedient de des agrupació de la plaça d’interventor/a. Actualment la intervenció de l’Ajuntament d’Artés és compartida amb l’Ajuntament de Navarcles però, degut a un augment  de la gestió d’intervenció pel proper any es considera un augment de les hores de tal plaça. CiU al·lega l’abstenció per no disposar d’arguments tècnics ni prou informació per valorar la des agrupació.

Referent a l’àrea de Serveis a les persones es va aprovar per unanimitat el conveni amb el Consell Comarcal de Serveis Socials i, finalment, i també per unanimitat es prorroga el conveni amb el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus.

En darrer lloc, dins precs, preguntes i interpel·lacions CiU realitza la pregunta dins l’àrea de Promoció Econòmica referent a la notificació als comerços respecte la Taxa per ocupació de la via pública. Meritxell Bonastre com a regidora de Promoció Econòmica els informa que aquesta notificació és per tal de regular el bon ús de la via pública.

Dins el torn de preguntes CiU informa que alguns veïns que resideixen prop de l’Antic Escorxador demanen la situació actual de l’ordenança que en reguli el seu ús. Elisabet Carracedo diu que properament es convocaran als veïns del carrer Berga, i a les entitats usuàries per tal d’iniciar-ne el procés.

Finalment, la darrera pregunta fa referència a les colònies de coloms que hi ha actualment en diferents punts de la població. Marisa Trullàs, responsable de l’àrea de Salut Pública explica que, el darrer informe elaborat per l’empresa que actualment en fa el control i realitza les tasques per disminuir-ne la població indica com aquesta ha augmentat el darrer any i que cal buscar noves ubicacions pels dispensadors.

Podeu veure el Ple del mes de desembre a TvArtés:

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-desembre-17/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges