Setmana de l'Energia i del Medi Ambient

Setmana de l'Energia i del Medi Ambient

 Del 5 al 8 de juny Artés celebra la 1a Setmana de l'Energia i del Medi Ambient.

Enguany, la nostra població celebrarà la 1a edició de la Setmana de l'Energia i del Medi Ambient coincidint amb la Setmana de la Natura ( de l'1 al 9 de juny), per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi i el nostre patrimoni natural. Tanmateix, els actes s'engloben dins la setmana de l'Energia que tindrà lloc del 17 al 21 de juny i que coincideix amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que vol sensibilitzar la socitetat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. 

El programa d'activitats s'iniciarà el dimecres 5 de juny amb la Tertúlia de l'Era "L'agricultura regenerativa", dijous l'Ernest Clotet i Manel Romero ens parlaran de "Produïm la nostra energia.Autoconsum fotovoltaic" i divendres, la nova entitat del club del joc d'Artés "Meeple Groc" organitza un vespre de jocs per a joves i adults "El Medi Ambient en joc".

Els actes finalitzaran dissabte al Parc de Can Cruselles amb els Jocs de carrec "EkoPoètics", taller de cuina solar i sostenible, taller d'energies renovables i, Motos Luna ens presentaran el seu tricicle solar que es va emportar en la 59a Fira el trofeu a la Iniciativa o producte més respectuós amb el medi ambient.

Al llarg de toto el matí de dissabte, davant del Kanal, podreu provar bicicletes elètriques i, a les 13:30h esteu totes i tots convidats al vermut de cloenda.

Podeu consultar el programa sencer descarregant-vos l'arxiu de la part inferior o bé consultant l'agenda d'actes.

 

 

 

 

1
dissabte 8 juny, 10:30
dilluns 27 maig (tot el dia)
dissabte 8 juny, 11:00
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges