TORNEM A OMPLIR ELS CARRERS

Passat una any de l’incendi, i amb una nova festa major finalitzada, ens acostem a unes dates molt importants.

La Diada nacional de Catalunya ha sigut els darrers temps, no només una data de record d’una derrota de llibertats nacionals, sinó també una data d’il·lusió i d’esperança per a la concreció dels anhels de llibertat d’una part del territori dels nostres Països Catalans.

Aquesta convocatòria multitudinària dels darrers anys han fet que les convocatòries locals es concentressin arreu el dia 10 al vespre. Per aquest motiu ens toca animar als artesencs i artesenques a omplir els carrers del municipi el dia 10 amb la ja tradicional marxa de torxes i que enguany coincideix amb el 23è Correllengua local, i a omplir de nou Barcelona per la Diada. Ens toca omplir els carrers altra vegada i fer-ho sense defallir, sense esbufegar, sense desànim i amb la il·lusió de seguir fent passos endavant.

I podríem entrendre desànim i cansament, perquè dia a dia veiem i constatem que per aconseguir viure en un estat lliure, hem de lluitar contra un estat opresor on es convoquen manifestacions feixistes amb total llibertat; però la nostra força som la gent i hem d’aconseguir lluitar, també col·lectivament, contra aquests nuclis feixistes que volten pel nostre territori. Feixisme ni a Artés ni enlloc.

Així doncs cal animar a sortir no només el dia 10 i el dia 11, sinó també demà, dia 9, donant suport a la concentració convocada per la plataforma d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a Barcelona.

I ja podem començar a mirar també la data de l’1 d’Octubre. Són dies per tornar a omplir els carrers abans d’arribar a la nostrada festa de la Verema del Bages, són dies per recordar que vam fer un pas endavant per aconseguir les nostres llibertats, però que no ens podem quedar aquí, que hem d’aconseguir alliberar els presos polítics i que puguin retornar els exiliats en un país on puguem alçar la bandera de la llibertat, i hem de seguir lluitant per arribar a aconseguir la independència dels Països Catalans.

Perquè seguirem treballant col·lectivament per uns Països Catalans lliures i socialment més justos i ho aconseguirem entre altres coses, sortint al carrer altra vegada, perquè els carrers seran sempre nostres i no els abandonarem mai!

Ernest Clotet i Berenguer

Alcalde d’Artés

0
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges