TRACTA'M BÉ

Dilluns, 12 de febrer de 2018 s'incia la Campanya "Tracta'm bé" al Bages amb la publicació del primer pòster:

Les millors històries que ha escoltat la Nadia les hi ha explicat en Pere. Escoltar a les persones grans és un bon tracte

La Campanya Tracta’m bé, creada i promoguda pel Consell Comarcal del Solsonès, neix amb l’objectiu de prevenir els maltractaments a les persones grans i fomentar els bons tractes envers aquest col·lectiu. Pretén contribuir a la prevenció i sensibilització d’aquesta problemàtica fomentant la reflexió i el debat social sobre l’envelliment digne i la cura de les persones grans, així com el seu apoderament.

El Consell Comarcal del Bages dóna suport als 29 municipis que conformen l’Àrea Bàsica del Bages per desplegar les actuacions previstes en una campanya en la qual s’hi han adherit tots els ajuntaments de la comarca. 

Dimarts, 20 de febrer, a les 11:30h  al 2n pis del Centre Cívic tindrà lloc una xerrada informativa de la campanya a la nostra població.

 

#BagesTractamBé

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges