zona de colles

 

Zona de colles de la Festa Major

Amb l'arribada de la Festa Major un any més tindrem habilitada una zona de colles. 

Enguany, la novetat és que es premiaran les millors colles del poble de manera que, el concurs té la finalitat de potenciar-ne la creació però també passar-s'ho d'allò més bé, participar i compartir moments inoblidables amb les amistats.

Dates a tenir en compte

  • Reunió 1: 29 d'agost a les 18h, al Kanal. S'explicarà tot allò necessari per la zona de colles que la organització hagi decidit, es pagarà la fiança i es duran les autoritzacions. Assistència obligatòria, com a mínim, d'una de les dues persones responsables.
  • Reunió 2: 5 de setembre a les 18h, al Kanal. Reunió d'avaluació i de retorn de la fiança. Assistència obligatòria, com a mínim, d'una de les dues persones responsables.

Més informació i inscripcions a: http://participa.artes.cat/activitats/zona-de-colles

 

 

1
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges